Subscribe:

MEHMET ALİ ARSLAN Haber News

19 Ocak 2013 Cumartesi

Selahattin Sakinoğlu Yazdı - Göle Haber Başkan'dan Bunun Hesabı Sorulmalı






Son zamanlar'da Göle’de bulunan köpekleri öldüren Göle Belediyesine tepkilerin git gide arttığını görmekteyiz...Topun ağzında Göle Belediye Başkanı Sabri Muratoğlu var,Göle'de vatandaş Başkan'a ateş püskürüyor.Bu ilçe bu kadar sahipsizmi,bu hayvan katliamına kim dur diyecek deniyor?

Göle'de Belediye işçilerinin,sahibi olan köpekleri de öldürdüğü dikkatlerden kaçmazken, hayvan sahiplerinin bu fotoğraf ile birlikte Göle Belediyesine dava açacakları bilgisi alındı.
Köpekleri öldüren belediye çalışanlarının gazetecileri gördüklerinde ellerinde bulunan silahı sakladıkları da gazetecilerin dikkatlerinden kaçmazken, vatandaşların da yaklaşık 3 haftadır Göle Belediyesinin köpekleri öldürmelerine karşı bugün suskunluklarını bozacakları bilgisi alındı. Bu duruma karşı dava açacak olan vatandaşlara bazı siyasetçilerden ve basından tam destek geldi.
Dün akşam saatlerinde muhabirimize telefon aracılığı ile ulaşan bir vatandaş, “Ben kapımdaki köpeğimi gösterdim bunu vurmayın diye ama tüm bunlara karşı sizin çektiğiniz fotoğrafta olduğu gibi köpeğimi zehirleyerek öldürmüşler.
Bunu yapan belediyeye ne yapılsa azdır. Birde yeniden başkanlığa aday olacağını açıklıyor. Öncelikle öldürme emri verdiği bu hayvanların hesabını versin. Allah’ın verdiği canı kimsenin almaya hakkı yoktur. Bu duruma karşı sonuç ne olursa olsun davamın peşinde olacağım” şeklinde konuştu.
Sayın Muratoğlu Açıkla O Zaman!
86 yıllık sorunu çözmek ile övünen Göle Belediye Başkanı Sabri Muratoğlu’nun Ardahan da yayımlanan bir gazetenin haber sitesine yaptığı açıklama da “Birileri Fakülte Binasını Yaptırmadı, Engelledi!” şeklinde bir açıklama yapmış…
Ayrıca bu engelleyenlerin kim olduklarını açıklar ise yerin yerinden oynayacağı hakkında açıklamalar da bulunduğu dikkatimden kaçmadı.Ancak diğer parti veya kendi partisinden aday olan kişilerin neden fakülte yaptırmak istemedikleri ve bu kişi veya kişiler kim acaba?

Mademki Göle Belediye Başkanı Sabri Muratoğlu akıllarda soru işareti oluşturacak açıklamalar da bulunuyor ise tamamen aydınlatsın da benim gibi merak eden tüm Göleli vatandaşlarımız da kimin ne olduğunu öğrensin.
Sayın Muratoğlu açıklamanızda TOKİ’ye bir üst geçit yapılacak demişsiniz. 
Fakat bu üst geçidin ne zaman yapılacağı hakkında bir bilgi bile vermemişsiniz.Yaklaşık 4 gündür yoğun kar yağışlarından dolayı Göle’nin içinde bırakın araçları insanların yürüyemediği bir yol var ve ilçe de  greyder, kamyonetlerin nerede olduğunu sormak istiyorum. Kars Caddesi, Oltu Caddesi, Hapan Mevkii ve göremediğim birçok mahallenin durumunun ne kadar içler acısı bir halde olduğunu biliyor muydunuz?
Adaylığınızı açıklamadan önce Göle’nin şu diğer sorunlarına bir el atsanız daha iyi olur.Daha seçim aylarının başlamasına çok bir zaman var öyle değil mi?
Ardahan ve çevresinde borcu olmayan bir belediye unvanına sahipsiniz ama ne kamyonet, ne greyder, ne Belediye otobüslerinin doğru dürüst çalışmadığı ilçede siz ne iş yapmaktasınız? hatta bu araçların bir çoğunun da çürümeye terk edilmiş bir vaziyette olduğunu biliyor muydunuz? Siz geçmişteki başkanları eleştirmeyi boşverin de kendinizin yaptıklarına bakın,hakkınızdaki iddialara cevap verin.kısaca Ardahan ve Göle Belediyelerinin çalışmalarını karşılaştırsak daha iyi olmaz mı Sayın Muratoğlu?
 Selahattin Sakinoğlu





0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.